يکشنبه ٠٩ آذر ١٣٩٩
صفحه اصلي > اخبار

مقابله با کرونا در زندگی روزمره
خانواده خود را برای مقابله با کرونا اماده کنید
خانواده خود را برای مقابله با کرونا اماده کنید. به عنوان عضوی از خانواده تصمیمات و برنامه های شما می تواند سبب محافظت شما و خانواده تان شود.
 ١٣٩٩/٠٨/٠٥ - نظرات : ٠متن کامل >>
به مناسبت روز جهانی سالمند؛
وبینار « سالمندی و کووید 19» با همکاری متخصصان بیمارستان توانبخشی رفیده، برگزار می شود
وبینار « سالمندی و کووید 19» روز سه شنبه (22 مهرماه) به مناسبت روز جهانی سالمند، با همکاری اساتید و متخصصان بیمارستان توانبخشی رفیده برگزار می شود.
 ١٣٩٩/٠٧/١٥ - نظرات : ٠متن کامل >>
همایش مجازی روز جهانی سالمند
همایش مجازی روز جهانی سالمند با عنوان « نگاهی نو به مساله سالمندی در ایران » برگزار شد
همایش مجازی روز جهانی سالمند با عنوان « نگاهی نو به مساله سالمندی در ایران » صبح امروز (یکشنبه) به همت انجمن علمی سالمندشناسی و طب سالمندان ایران و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با حضور جمعی از مدیران، سیاستگذاران و متخصصان حوزه سالمندی برگزار شد.
 ١٣٩٩/٠٧/١٣ - نظرات : ٠متن کامل >>
رئیس انجمن علمی سالمند شناسی و طب سالمندان ایران در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری سروش
چرا با وجود ۸ میلیون سالمند در کشور هنوز متولی حوزه سالمندان مشخص نیست؟ چرا سند ملی سالمندان پس از ۱۵ سال ابلاغ شد؟/ چرا فکری برای رفع بحران سالمندی و نیروی متخصص مورد نیاز این حوزه نمی‌شود؟ چرا رشته تحصیلی متخصص طب سالمندان از دانشگاه‌ها حذف شد؟ رئیس انجمن علمی سالمند شناسی و طب سالمندان ایران در گفتگو با سروش، مسائل مهم حوزه سالمندان را تشریح کرد. رئیس انجمن علمی سالمند شناسی و طب سالمندان ایران در گفتگو با سروش، مسائل مهم حوزه سالمندان را تشریح کرد.
 ١٣٩٩/٠٧/١٠ - نظرات : ٠متن کامل >>
 ١٣٩٩/٠٧/١٠ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 صفحه بعدی >>

کتابخانه مرکزی