معاونت بهداشت دفتر بهبود تغذيه جامعه
تغذيه در ماه مبارک رمضان سال 1399و پیشگیری از بیماری کوويد -19
معاونت بهداشت دفتر بهبود تغذيه جامعه توصیه هایی در خصوص تغذيه در ماه مبارک رمضان سال 1399و پیشگیری از بیماری کوويد -19 را اعلام کرد.
مهمترین راه پیشگیری از ابتلا به این بیماری رعایت دقیق اصول بهداشت فردی به ویژه شستن کامل دستها با آب و صابون، رعایت فاصله مناسبی(1-2 متر) از دیگران، ماندن در منزل و استفاده از ماسک در محل های شلوغ و در صورتی که اجبار به خارج شدن از منزل وجود دارد پیروی از تغذیه صحیح به منظور تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با بیماری کویید 19 می باشد. در این روزها که مصادف با ایام ماه مبارک رمضان و روزه داری، لازم است برخی نکات مهم تغذیه ای جهت حفظ و ارتقای سلامت اعضای خانواده و پیشگیری از بیماری رعایت شود. فرهنگستان علوم پزشکی با نظر مراجع عظام و مسئولین، توصیه هایی را برای شرایط فعلی و روزه داری ماه مبارک رمضان داشته است که فایل ذیل را می توانید دانلود نمایید.