• // - 09:30
  • - تعداد بازدید: 674
  • - تعداد بازدیدکننده: 6
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
معاونت بهداشت دفتر بهبود تغذيه جامعه

تغذيه در ماه مبارک رمضان سال 1399و پیشگیری از بیماری کوويد -19

معاونت بهداشت دفتر بهبود تغذيه جامعه توصیه هایی در خصوص تغذيه در ماه مبارک رمضان سال 1399و پیشگیری از بیماری کوويد -19 را اعلام کرد.

توصیه تغذیه ای در روزه داری کرونا.pdf


مهمترین راه پیشگیری از ابتلا به این بیماری رعایت دقیق اصول بهداشت فردی به ویژه شستن کامل دستها با آب و صابون، رعایت فاصله مناسبی(1-2 متر) از دیگران، ماندن در منزل و استفاده از ماسک در محل های شلوغ و در صورتی که اجبار به خارج شدن از منزل وجود دارد پیروی از تغذیه صحیح به منظور تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با بیماری کویید 19 می باشد. در این روزها که مصادف با ایام ماه مبارک رمضان و روزه داری، لازم است برخی نکات مهم تغذیه ای جهت حفظ و ارتقای سلامت اعضای خانواده و پیشگیری از بیماری رعایت شود. فرهنگستان علوم پزشکی با نظر مراجع عظام و مسئولین، توصیه هایی را برای شرایط فعلی و روزه داری ماه مبارک رمضان داشته است که فایل ذیل را می توانید دانلود نمایید.


 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 16494
کلمات کلیدی